Stefanie


Stéphanie is een echte trendwatcher op het gebied van skin care & beauty. Een expert in haar vak die enkel tevreden is met de beste resultaten. Ze heeft een heel andere aanpak dan doorsnee schoonheidsspecialistes en daarom ben ik ervan overtuigd dat niemand aan haar kan tippen. Tijdens een !QMS-behandeling voel je echt dat je huid herboren wordt. Een moment van ontspanning waar ik elke keer opnieuw naar uitkijk.
Stefanie


Demet


Ik ben al vaker bij Stéphanie geweest voor de QMS behandelingen en ben er zeer tevreden over! Ze neemt haar tijd voor elke klant en geeft een uitgebreid advies over haar producten. Ik heb laatst een getinte dagcrème en een nachtcrème van QMS aangekocht waar ik zeer tevreden over ben! Iedereen spreekt mij aan over mijn huid die straalt. Zeker een aanrader!
Demet


Kristina


Als moeder van 2 zijn de “me-time” momenten schaars en zoek je voor die momenten naar een plek waar je helemaal tot rust kan komen en even alle stress kan laten gaan. Die plek heb ik gevonden bij Stéphanie in haar “Georgeous Skin care Lounge”. Stéphanie haar aanpak en kennis zorgt ervoor dat ik helemaal mee ben in het QMS verhaal. Haar kennis in de producten haalt het beste in mijn huid naar boven… Een zalig gevoel!Voel je goed in je vel en straal dankzij Georgeous  
Kristina


Cindy


Daar ik de leeftijd 40+ bereikt heb wou ik me meer focussen op huid- en lichaamsverzorging. Door mond aan mond reclame kwam ik terecht bij instituut Georgeous.  Ik stond nogal wantrouwig tegenover mijn eerste bezoek. Maar neen hoor!!! Mijn 1ste bezoek werd een mega ervaring. Ik werd door Stephanie meegezogen in haar verhaal over QMS en LPG. Geen opdringerigheid, geen loze beloften. Gewoon eerlijk en oprecht advies. Daar ik het woord "snel resultaat"in de mond nam werd ik al vlug bedaard in mijn enthousiasme. Ze overtuigde me geduld te hebben en zorgvuldig haar advies te volgen om de nodige resultaten te bekomen. Tijdens mijn LPG sessies krijg ik wederom hetzelfde te horen. GEDULD! En ja hoor de sessies lonen de moeite. Vanaf de eerste minuut wist Stephanie me positief te verrassen en voelt iedere afspraak als een waar verwenmoment. Het instituut alsook Stephanie... een echte topper!
Cindy


Cindy


Prachtig salon met vriendelijk onthaal, je voelt je er direct thuis. De LPG en Qms sessies werken voor mij super en lekker ontspannend"Me-Time", kortom ik word er in de watten gelegd. Topproducten in een topzaak. Doe zo verder Stephanie.
Cindy


Elien


Als je nood heb aan wat ontspanning, een strakker velletje en dit samen met een goed gesprek zit je hier op de juiste plaats!! Puur genieten voor mij!! Ook de producten zijn super! Ik vertel het verder want… “de mond aan mond” reclame is nog steeds de beste!
Elien


Claire


Ik heb Georgeous Skincare ontdekt via Instagram. De foto’s met de sterke resultaten spraken voor zich. Eens 35-plus wordt huidverzorging namelijk nóg belangrijker. Voor mij is het cruciaal om natuurlijke en organische producten te gebruiken voor mijn gelaat. Alleen, ik ken er niet genoeg van om me er helemaal op toe te leggen. Zo vond ik mijn weg dus naar Stéphanie. Stéphanie is erg onderlegd in huidverzorging en zeer gedreven. Toekomen bij haar in het landelijke Wellen is tot rust komen. Je wordt onmiddellijk op je gemak gesteld en krijgt een aangepast schema op basis van het gedetailleerde intake gesprek. De behandelingen zijn uitgebreid met vernieuwende technieken. Daarnaast krijg je ook veel tips hoe je het best je gelaat jong kan houden. Stéphanie focust daarmee niet enkel op de producten zelf maar ook op je dagdagelijkse gewoontes, voeding, woon-werkverkeer,… Mijn persoonlijke favoriet is de deep cleaner van QMS. Zonder water toe te voegen reinig je in enkele seconden je volledige huid. Het resultaat is een stralende, ademende huid, de hele dag lang. Kortom, ik heb mijn vaste stek gevonden als het gaat om skincare.
Claire


Catharina


Ik wil er zo lang mogelijk zo goed mogelijk blijven uitzien zonder veel make-up te gebruiken. Sinds ik de producten van qms gebruik, heb het gevoel dat dit echt kan. Als sporter krijg ik ook veel te maken met verzuring en vochtophoping en gebruikte hiervoor lpg, de extra centimeters die ik hier dan mee verloor zijn heel mooi meegenomen.
Catharina


Liesbeth


Ik leerde Stéphanie kennen via mijn man en was er dan ook van het begin bij. Ik zag hoe Stéphanie groeide en bloeide in haar eigen zaakje. Vol passie en overgave verzorgt ze haar klanten. Niet alleen de verzorgingen met fantastische producten, ook de tips die ze meegeeft doen me elke dag weer stralen!
Liesbeth


Eline


Nergens voel ik me zo relaxed als op de stoel van Georgeous skincare! Terwijl Stéphanie mijn huid weer de zuurstof geeft die ze nodig heeft, mijn gezicht ontdoet van onnodige haartjes en mijn schouders masseert waan ik mezelf op een tropisch eiland. Het minst prettige aan mijn bezoekje bij de schoonheidsspecialist, is weer naar huis keren. Als ik kon kwam ik hier elke dag, het is een fantastische ervaring, de gelaatsverzorging bij Stéphanie. Je voelt je werkelijk een godin in Frankrijk.
Eline


Katrien


Kennis van haar vak, persoonlijke aanpak, gedreven, ambitieus, werkt met een top producten gamma QMS. Deze kernwoorden omschrijven Stéphanie volledig! Telkens super tevreden na mijn behandeling bij Georgeous. Mijn huid is er enorm op vooruit gegaan.
Katrien

Mimi


Toen ik vernam dat Stephanie ging starten met een schoonheidsinstituut was ik direct verloren. Zeker omdat ze er ook ging starten met LPG. Wat voor mij een enorm succes is. Ze werkt met super producten en je kan er voor verschillende behandelingen terecht. Stephanie doet dit met hart en ziel en het is steeds fijn en leuk om er naartoe te gaan. Een mens voelt zich herboren, ook door de fijne ontvangst en leuke babbel met Stephanie.
Mimi

Peter


Supertevreden van de pijnloze suikerharsbehandeling. Mooie zaak trouwens!!
Peter


Leen


De producten van QMS zijn super! Mijn huid glanst en ik heb een energetisch gevoel! Ons Stéphanie geeft gepassioneerd een deskundige uitleg en zorgt dat je steeds met een positief gevoel haar prachtig salon verlaat!
Leen


Esther


Van het begin ben ik klant bij Georgeous. Het is altijd een beetje thuis komen, je wordt zeer vriendelijke en open onthaald, waardoor je dadelijk op je gemak/tuhuis voelt. Alle producten zijn eerst uitgetest door Stephanie persoonlijk, waardoor ze je ook persoonlijk advies en raad krijgt. Er wordt zeker geen druk gelegd om te kopen. Ze begeleidt je op alle vlakken: verzorging, eten, sporten, enz Als ik echt me-time wil, maak ik een afspraak, nadien voel ik mij als herboren!
Esther


Kelly


Beste Stéphanie, ik ben nu ongeveer een half jaar een tevreden klant. Je leerde mij om terug tijd in mijn huid en lichaam te steken. Jouw producten zijn een instant boost voor mij! Mijn huid is zichtbaar frisser na elke behandeling, droge lijntjes verdwijnen en er hangt een natuurlijke glow over me. Vorige week heb je eventjes de LPG methode toegepast, ik moet zeggen ik ben aangenaam verrast hierdoor. Zeker een aanrader.
Kelly


Myriam


Je wordt als klant ontvangen door een vriendelijke, energieke Stéphanie. Het salon is stijlvol en rustgevend ingericht. Zowel voor alle verzorgingen alsook lpg krijg je een eerlijk advies op maat. Gezondheid en welzijn van de klant primeren.
Myriam