De nieuwe ingrediënten zorgen voor een direct gladstrijkend effect en voorkomen het vormen van nieuwe rimpels. Plooirok rimpeltjes op de bovenlip worden veroorzaakt door verschillende gezichtsuitdrukkingen, maar ook door het ouder worden, door elasticiteit-en onderhuids vet verlies. Bovenlip rimpels zijn kort en staan loodrecht op de lippen. Ook loopt vaak de lipstick in deze lijntjes.

Met de nieuwe zijde achtig delicate vloeistof Lip Line Corrector worden fijne lijntjes direct gladgestreken. Hierboven op wordt de eigen hyaluronzuur synthese geactiveerd.

Nieuw hierbij is de synergetische werking van het 4-voudig hyaluronzuur met een 3-voudig lifting effect. Een resultaat dat bij regelmatig gebruik steeds verbeterd wordt. Al na een paar weken zijn de rimpels afgezwakt en wordt de huid rond de lippen vol en zacht. De huid krijgt een ontspannen uiterlijk dankzij dit comfortabel en veilig product, zonder injecties.

Mag ook op de lippen worden aangebracht. Let wel..geen collageen onder de Lip Line Corrector gebruiken.

Lip Line Corrector is een fase 3 product. Je huid moet eerst voldoende vocht bevatten om de Lip Line Corrector optimaal te laten werken.

 


 

15 ml – € 179,00 (incl. btw)