Fruitzuur peelingen QMS Medicosmetics

De fruitzuur peelingen van QMS Medicosmetics hebben een vernieuwde formulie en tasten de huidbarrière niet aan. Het bevat een liposomaal ingekapseld hyaluronzuur (hyaluronzuur + honing verpakt in een liposoom) en anti-irritatie complex. Het fruitzuur is parabenen vrij en zorgt voor een diepere opname van de werkstoffen waaronder het collageen van QMS Medicosmetics. Gebruik de fruitzuurpeeling altijd overdag voor de beste werking.

Wat zijn fruitzuren?

Fruitzuren zijn in staat om stapsgewijs de bovenste laag van de opperhuid te verbeteren (stratum corneum). De verbindingen die de huidcellen aan elkaar houden worden door het fruitzuur opgelost waardoor ze verwijderd worden. De fruitzuren van QMS Medicosmetics hebben een veilige ph-waarde (Exfoliant Fluid en MED Dermabrasive Gel) waardoor ze de huid niet beschadigen. Hierdoor kunnen de fruitzuren ook dagelijks worden gebruikt. Het fruitzuur bevat o.a. glycolzuur dat de kleinste molecuul heeft en daardoor het dieper in een huid kan komen dan de andere fruitzuren. Een prikkelend gevoel kan waargenomen worden op de huid maar dit wil zeggen dat het fruitzuur zijn werk goed uitvoert. Des te dikker u het fruitzuur aanbrengt, des te meer het kan prikkelen.

Fruitzuur peeling belangrijk bij het QMS Medicosmetics collageen

Collageen in een huid krijgen is zonder de QMS Medicosmetics fruitzuren niet mogelijk. Het fruitzuur in de Exfoliant Fluid en de MED Dermabrasive Gel zetten de huid “open” zodat het collageen de huid in kan. Daarom is het belangrijk om dagelijks het fruitzuur te gebruiken.

Active Exfoliant 11%

alle huiden

Active Exfoliant 7%

gevoelige huid