QMS Medicosmetics één van de meest succesvolle merken in de sterk competitieve cosmeticamarkt. En nog steeds ligt het geheim van het succes in de productconcepten, die verder gaan dan de grenzen van wat tot nu toe voor mogelijk werd gehouden. Ze bestaan uit een combinatie van nieuwe functie-technologie, baanbrekend onderzoek op het gebied van de geneeskunde, cosmetica en farmaceutische producten, alsmede waardevolle werkstoffen in een intelligente samenstelling.

Het resultaat is een nieuwe generatie van cosmetica: cosmeceuticals. Zij staan voor de hoogste cosmetische prestaties, zichtbare en duurzame resultaten en de allerhoogste kwaliteitsnormen.

In het kader van deze raadgevingen met betrekking tot Micro Needling zou de focus op de eigenschappen van cosmeceuticals moeten liggen. Zij zijn een echt alternatief voor deze behandeling. Een grote efficiëntie bij gecontroleerd insluizen van effectieve werkstoffen in de diepere huidlagen, zonder de barrière- en beschermingsfunctie van de huid te beschadigen.